Refunderingspolitik

Tilfredshedsgaranti

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra du har modtaget din vare, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Dette gør du ved at sende os en mail på info@lightscopenhagen.dkHvis du har købt et bundle er det vigtigt at du specificere hvilke lamper du gerne vil returnere.

Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Skulle du fortryde dit køb, hvor en gratis gave leveres med selve ordren skal hele ordren returneres. Alternativt kan du beholde den gratis gave, og modtage differencen retur.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Dvs. du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. For at lette ekspeditionstiden må man meget gerne vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.

Ønsker du at sende varen retur til os, kan vi være behjælpelige med label og vi vil derefter kreditere fragtomkostningen ved din tilbagebetaling af købsbeløbet.

Du kan fortryde dit køb ved at sende en mail til info@lightscopenhagen.dk Hvis du har købt et bundle er det vigtigt at du specificere hvilke lamper du gerne vil returnere.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

OBS: Produkter og ordre kan ikke refunderes eller returneres i perioder med udsalg, særlige tilbudskampagner eller ved særlige rabatter.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Med andre ord kan du prøve varen, på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik

Hvis varen har ekstraordinære brugsmærker eller skader end det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen, i 30 dage, men varen må ikke bære tydelige brugsspor. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Når din returnering er modtaget og undersøgt sender vi dig en bekræftelsesmail. Vi sender dig også en e-mail når din refundering er godkendt. Hvis din returnering bliver godkendt overfører vi hele købsbeløbet tilbage.

Forsendelse

For at returnere dit produkt skal du sende en mail til  info@lightscopenhagen.dk.

Du er ansvarlig for betale udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi anbefaler, at du har tracking på tilbageleveringen af din pakke. Vi garanterer ikke at vi modtager den returnerede pakke.