Virker det?

Over 1000+ tilfredse kunder

Eliva er på en mission om at fjerne de unødige og ødelæggende gener, som kvinder med menstruation verden over, lider af – redskabet er vores Eliva enhed. Eliva er vores klinisk udviklede løsning, som gennem nervestimulation giver dig den optimale smertelindring mod menstruation, endometriose og PCOS. Hvis du er træt af at tage smertestillende medicin og leder efter et sundt alternativ, er Eliva løsningen for dig. Du behøver ikke at tage vores ord for det, tjek bare vores anmeldelser og du kan risikofrit prøve Eliva i 100 dage.

En løsning der rent faktisk virker. Og på en effektiv måde.

Endometriose rammer 1 ud af 10 mennesker verden over, og for så mange mennesker med så alvorlige gener, er løsningerne desværre knappe. Teamet bag Eliva, der selv i årevis været påvirket af endometriose, stødte på naturlig behandling fremfor medicin, og udviklede senere hen Eliva. Nu kan du glemme smertestillende medicin, her er en løsning, der faktisk virker. 

Med gratis forsendelse i hele Skandinavien, strenge kliniske tests og dokumenteret effekt er Eliva i det mindste værd at prøve for dig der enten har endometriose, PCOS eller svære menstruationssmerter. Og med vores risikofrie 100 dages prøveperiode har du intet at miste. Med over 1000+ tilfredse kunder er det ikke underligt, at vi har modtaget adskillige 5-stjernede anmeldelser af kunder og er kendt for at være den bedste TENS løsning til lindring af menstruationssmerter i Skandinavien.