Handelsbetingelser

RETURNERING

Hvis du ønsker at returnere eller bytte dine varer, skal du blot udfylde denne formular og vedlægge den i pakken. Pakken skal sendes direkte til os og ikke til en pakkeshop. På ydersiden af pakken skal du udfylde vores navn og adresse. Du er ansvarlig for at dække forsendelsesomkostningerne. Bemærk venligst, at fortrydelsesretten er 14 dage. Varen skal returneres i den originale emballage.

Du kan købe en returlabel, hvor du vil.  

Lights Copenhagen kan ikke holdes ansvarlig for eller kompensere for pakker, der går tabt i returforsendelsen, så husk at gemme din postkvittering.

Skriv dit ordrenummer og navn:

Hvis din vare er beskadiget: Kontakt os på: info@lightscopenhagen.dk

Ordreombytning - skriv her, hvis du vil bytte dit produkt med et andet:

Lights Copenhagen / Co Shipshark

Langelandsvej 6

8940 Randers SV

Danmark

OBS:   Produkter og ordre kan ikke refunderes, annulleres eller returneres i perioder med udsalg, særlige tilbudskampagner eller ved særlige rabatter.

Generelle oplysninger

BIS & NDP Group ApS

Kontor adresse: Harald Jensens Plads 1

8000 Aarhus

E-mail: info@lightscopenhagen.dk

Tlf: 71 92 26 06

PRISER

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen - f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

BETALING

Lights Copenhagen modtager betaling med VISA, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay, Anyday. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper. 

LEVERING

Light Copenhagen tilstræber at afsende ordre indenfor 24 timer fra indgåelsens tidspunkt.

Vi sender til hele Danmark. Fragt er gratis til pakkeshops. Fragt til dør koster 49 DKK.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer sendes med PostNord.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-4 hverdage efter bestillingen.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan reklamere for din ordre ved at sende en mail til info@lightscopenhagen.dk. Hvis du har købt et bundle er det vigtigt at du specificere hvilke lamper du gerne vil returnere.

Hvis reklamationen er berettiget kan du få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Kontakt os inden du vil returnere dit produkt, så det vil foregå nemmest muligt.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Retur information: Navn: lightscopenhagen.dk c/o Shipshark

Retur adresse: Langelandsvej 6, 8940 Randers, Danmark

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra du har modtaget din vare, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal fortryde dit køb ved at sende os en mail på info@lightscopenhagen.dk. Hvis du har købt et bundle er det vigtigt at du specificere hvilke lamper du gerne vil returnere.

Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Skulle du fortryde dit køb, hvor en gratis gave leveres med selve ordren skal hele ordren returneres. Alternativt kan du beholde den gratis gave, og modtage differencen retur.

 

 

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Med andre ord kan du prøve varen, på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik

Hvis varen har ekstraordinære brugsmærker eller skader end det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen, i 30 dage, men varen må ikke bære tydelige brugsspor. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: https://naevneneshus.dk/

 For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

 Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@lightscopenhagen.dk

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos lightscopenhagen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på lightscopenhagen.dk er BIS & NDP Group ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@lightscopenhagen.dk

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Til:

Lights Copenhagen

Langelandsvej 6,

8940 Randers SV

e-mail: info@lightscopenhagen.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________  Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05.03.2023