Virker det?

I adskillige videnskabelige artikler har varme- og massageterapi vist sig at være mere effektiv end smertestillende medicin. Varme virker ved at afslappe livmoderens muskler og øge blodcirkulationen. Massagen vil hjælpe med at reducere krampe i livmoderen og lindre smerter.

Med Eliva får du fordelene ved disse 2 naturlige terapier i 1 enhed. Eliva er sikker, enkel at bruge og meget effektiv til at reducere menstruationssmerter i din mave eller lænd.

En løsning der rent faktisk virker. Og på en effektiv måde.

Endometriose rammer 1 ud af 10 mennesker verden over, og for så mange mennesker med så alvorlige gener, er løsningerne desværre knappe. Teamet bag Eliva, der selv i årevis været påvirket af endometriose, stødte på naturlig behandling fremfor medicin, og udviklede senere hen Eliva. Nu kan du glemme smertestillende medicin, her er en løsning, der faktisk virker. 

Med gratis forsendelse i hele Skandinavien, strenge kliniske tests og dokumenteret effekt er Eliva i det mindste værd at prøve for dig der enten har endometriose, PCOS eller svære menstruationssmerter. Og med vores risikofrie 100 dages prøveperiode har du intet at miste. Med over 1000+ tilfredse kunder er det ikke underligt, at vi har modtaget adskillige 5-stjernede anmeldelser  og er kendt for at være en af de bedste løsninger på menstruations smerter i Skandinavien.