trustpilot
DANSK VIRKSOMHED
24/7 Kundeservice

HVORFOR SKAL DU HAVE EN BORDLAMPE FRA LIGHTS COPENHAGEN?

Danskerne er vilde med den

Lights Copenhagen har sat sit præg på belysnings-verdenen med deres imponerende sortiment af lamper, alle i dansk design. Efter en have oplevet stor eksplosiv vækst i 2023 har virksomheden allerede på kort tid opnået en kundebase på over 10.000.

Danskerne er vilde med deres lamper, men hvorfor? Lamperne er mere end blot en lyskilde, de er en fusion af minimalistisk og stilrent design, blandet med funktionalitet på et helt nyt niveau.

Her er nogle af fordelene ved at investere i en bordlampe fra Lights Copenhagen:

  • Eksklusivt dansk design: Lights Copenhagens bordlamper er skabt med en sans for detaljer og et ægte nordisk design. Hvert eneste element er nøje overvejet for at skabe en lampe, der ikke blot lyser op, men også beriger din indretning.

  • Touch teknologi: Bordlampen tilbyder en række funktioner, der gør dem brugbare i mange situationer. Med touch funktionen på toppen kan du både dæmpe lyset og justere farven. Dette giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning i dit hjem.

  • Trådløst design: Bordlampen fra Lights Copenhagen er designet trådløs, så den kan placeres overalt i hjemmet. Uanset om det er i stuen, på soveværelset eller som terrasselampe, garanterer Lights Copenhagen bordlampe altid en hyggelig belysning. Lampen holder strøm i op til 8 timer, og skal blot lades op med den medfølgende USB-oplader.

  • Materialer af høj kvalitet: Lights Copenhagen går ikke på kompromis med kvaliteten. Bordlampen er alle skabt i førsteklasses aluminium, og belysningen er LED, for at opnå den længst mulige levetid. Dette sikrer, at din bordlampe ikke blot er en midlertidig tilføjelse, men en varig del af din indretning.

  • Bæredygtighed: Virksomheden har et fokus på bæredygtighed. De anvender bæredygtig belysning i form af LED, som bruger 4-5 gange mindre strøm end en normal glødepære eller halogenpære. Ved at investere i en lampe fra Lights Copenhagen er du med til at støtte en mere bæredygtig fremtid.

Mere en blot en lampe

En bordlampe fra Lights Copenhagen er mere end blot en lyskilde. Det er et super tilføjelse til dit hjem, som kan løfte din indretning og hygge til et nyt niveau.